Pos Kereta Sarawak

Syarikat kami memulakan perniagaan sejak Julai 2009 dalam menguruskan Servis Pos Kereta Sarawak seperti penghantaran/ pos kenderaan dari Semenanjung Malaysia (Pelabuhan Barat, Pelabuhan Klang) ke Sabah, (Pelabuhan Tanjung Lipat) dan Sarawak (Pelabuhan Pending, Kuching) serta sebaliknya. Kami juga menawarkan servis pengambilan dan penghantaran dari pelabuhan ke pelabuhan (port to port), perlabuhan ke rumah (port to door), rumah ke perlabuhan (door to port)  dan rumah ke rumah (door to door) . Para pelanggan boleh memilih sama ada menggunakan kaedah treler pengangkut kenderaan, single carrier atau secara pandu. Kami boleh menghantar/ mengeposkan pelbagai jenis kenderaan seperti motosikal, kereta penumpang, kereta kompak, MPV, 4WD, 4X4, SUV dan lain-lain lagi.

Kami juga boleh menghantar / mengepos pelbagai peralatan, mesin, jentera berat seperti bas, kren, lori, excavator dan lain-lain lagi.

Sebagai Servis Pos Kereta Sarawak, kami menghantar pelbagai jenis kenderaan atas permintaan pelanggan. Psst .. Pada harga terendah mungkin! Servis paling berkualiti dan diyakini.Services yang kita ada seperti :