Servis Hantar Kereta

Table of Contents

Servis Hantar Kereta

Servis Hantar Kereta

Syarikat kami memulakan Servis Hantar Kereta sejak Julai 2009 dalam menguruskan penghantaran/ pos kenderaan dari Semenanjung Malaysia (Pelabuhan Barat, Pelabuhan Klang) ke Sabah, (Pelabuhan Tanjung Lipat) dan Sarawak (Pelabuhan Pending, Kuching) serta sebaliknya. 

Kami juga menawarkan Servis Hantar Kereta dari pelabuhan ke pelabuhan (port to port), perlabuhan ke rumah (port to door), rumah ke perlabuhan (door to port)  dan rumah ke rumah (door to door) . Para pelanggan boleh memilih sama ada Servis Hantar Kereta menggunakan kaedah treler pengangkut kenderaan, single carrier atau secara pandu. 

Kami boleh menghantar/ mengeposkan pelbagai jenis kenderaan seperti motosikal, kereta penumpang, kereta kompak, MPV, 4WD, 4X4, SUV dan lain-lain lagi.

Kami juga boleh menghantar / mengepos pelbagai peralatan, mesin, jentera berat seperti bas, kren, lori, excavator dan lain-lain lagi.

Mengapa memilih kami:

Share:

Browse by Topics

More Posts

Rust Prevention on Metal Surface

Nihon Parkerizing Malaysia is a heat treatment processing expert and anti-rust technology company located in Klang, Selangor. The company had 3,900 distinct kinds of products that

More Insights

The Top 5 Dropshipping Suppliers In Malaysia

Dropshipping is becoming more and more popular in Malaysia as online entrepreneurs discover the benefits of running their businesses this way. When specifically looking for

Need Help To Maximize Your Business?

Reach out to us today and get a complimentary business review and consultation.